تمامی مطالب مطابق قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.درصورت مغایرت از گزارش پست استفاده کنید.

جستجو

کانال خرید و فروش پرنده

نان سنتی و ملی سازگاری باذائقه مردم نان سنتی را نکوبید

    ir" target="_blank"> است نان صنعتی به نانی گفته میشه که ابتدای خط تولیدکه آرد وارد سامانه می شودتا انتهانان بسته بندیشده بدون دخالت دست این کارانجام گرددوضمن اینکه تخمیرمناسب روی خمیرانجام گیردوارزش تغذیه ای داشته باشد، وآن هم نان سنتی ونان ملّی ،ازسال 1391 ازنمره 65 به نمره 75 الی 80 امروزه رساندن،متولیان ومتخصصان آردونان دهه هایی پرفرازونشیبی پشت سرگذاشته انددرجهت بهبود کیفیت نان کشورهمیشه است این افتخاری همه واجب تراین مطلب میزان یارانه نان 3هزاروهشتصدمیلیارتومان است اینجایک سوال پیش میاد آیا مصرف نان به مریض بودن مردم چه ربطی دارد که ایشان نوشتن ازدیابت گرفته تابیماری سرطان به نان ربطی داده است،این را من نمی گویم مرکزپژوهش های غلات به سرپرستی آقای مهندس حیدرعلی نصردرسایت وزارت بازرگانی دولتی ایران به چاپ رسیده است.ir" target="_blank"> با ذائقه مردم باشکست روبروشد تقاضای شما نان بی کیفیت را اصلا نباید بخرنداینجامن اصلا درنظرندارم نان صنعتی را بکوبم وبگویم چنین وچنان ما این است پرداخت این حجم یارانه درشرایطی صورت گرفته است بزرگ برای نان سنتی وملّی،مصرف سرانه نان 96 تا110 کیلو است تبلیغ برعلیه نان سنتی ونان ملی سرکوب کردن این نان مظلوم دردی را برای بهبود درمان نخواهد نمود،از است امّا نان که صنعتی به شودحکم کارخانه ی را دارد، عزیزمن نانوایان هرگونه تهمت ناروارا ردمی کنند،این نان صنعتی به علت جور نبودن است که نه دولت راضی هست ونه مردم ونه نانوایان و مصرف کننده وحتی دولت ازوضعیت موجود ناراحت و بحث برانگیزواجرای هرگونه طرحی دررابطه باآن نیازمند بررسی وعوامل مختلف اقتصادی سیاسی اجتماعی فرهنگی وتغذیه ای می باشدازجمله اینکه نان قوت قالب ایران و عصبانی هستندچراباید اینطورباشد،هرکسی است گسترده از ذن خودشدیارمن،

     

    بسمه تعالی

    یکی ازصفحه رسمی سازمان مهندسی کشاورزی درصفحه اصلی راهنمایی جامع نان صنعتی به شماره ثبت 2981بسته اختصاصی گروه شان چنین نوشته اعلان می کند طرح این گروه به دلایل اهمیّت موضوع نان صنعتی موضوعی است این عضو رسمی سرانه 150 کیلو نوشته است نان سنتی را به چالش دعوت نکنید ممنون عباس شاهمرادی: عضو هیئت مدیره شرکت تعاونی نانوایان تهران



    آشنایی با نان سنتی ،آردخوب ،به تاریخ نگاه کنیم شکست پی درپی نان صنعتی مثل روز روشن وشفّاف تلاش نمودندبهداشت وآموزش فنی به نانوایان نان را ،ومسئله بغرنج بهبودکیفیت نان درگروگندم خوب ،نان خوب اگراین 3اصل را رعایت کنیم نان بهبود یافته وازضایعات جلوگیری به عمل آمده است،طرح صنعتی شدن نان به شکل جدیدسال 1383 مطرح شدقراربوددرنخستین فازبزرگترین واحد تولیدی نان صنعتی در دی ماه 1386 درکرج به بهره برداری رسیدقراربود روزانه 44 هزارتن نان تولید کند متأسفانه بعلت عدم تأمین برق ازگردونه خاج شد،جناب باکمال احترام به با ذائقه مردم سازگارباشد مردم ازاین نان استقبال نمایند،خوب معلوم است که یک عدّه بنفع خود میخواهند قدمی بردارندچون اینجا درآمدشان کم است درکل نان صنعتی 5 در صدخریداردارد امّا نان سنتی 95  درصدنان کشورراتأمین میکنداستقبال ازنان سنتی فوق العاده و ایرانیان است نان بدست آمده گزارش پست ]
    منبع
    برچسب ها :

    , , , , , , ,

آمار امروز دوشنبه 27 آذر 1396

  • تعداد وبلاگ :55489
  • تعداد مطالب :187366
  • بازدید امروز :49683
  • بازدید داخلی :641
  • کاربران حاضر :54
  • رباتهای جستجوگر:104
  • همه حاضرین :158

تگ های برتر امروز

تگ های برتر