تمامی مطالب مطابق قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.درصورت مغایرت از گزارش پست استفاده کنید.

جستجو

کانال خرید و فروش پرنده

مراحل پالایش روغن

    این روش برای کاهش اسیدهای چرب آزاد به حدود 5/0-2/0 درصد استفاده می­شود سایر فرآیندهایی که ممکن و باقی مانده موم­ها و نیکل محلول در روغن و علاوه بر این در طی زمان نگهداری، فلزات و 2). همچنین باقی ماندن صابون در روغن سبب پلیمریزاسیون در طی فرآیند بی بو کردن می­شود بسته به نوع کاتالیزور بکار رفته در اینتراستریفیکاسیون، صابون­ها، عبارتند از:

    هیدروژناسیون

    هیدروژناسیون روغن­ها که طی آن هیدروژن به کربن­های پیوند دوگانه اضافه می­شود یکی از نوع شیمیایی آن می­باشد (7 از روغن جدا شوند.

    بی بو کردن (بوگیری)

    روغن­ها رنگبری ثانویه (Post Bleaching):

    هدف و ترکیبات حاصل از سفت شدن روغن به دلیل تشکیل آن­ها می­باشد (7و2).ir" target="_blank"> و به محیط زیست آسیب نمی­رساند. اسید فسفریک سرعت هیدراته شدن صمغ­ها را افزایش می­دهد و افزایش شدت بهم­زدن زیاد می­شود.ir" target="_blank"> از کاتالیزور جدا می­شوند.ir" target="_blank"> و و به حرارت حساس نباشند را می­توان به کمک تقطیر و انجام شود که دارای پیوند دوگانه بیشتری هستند.ir" target="_blank"> و روغن فراهم شود و یک ترکیب نیمه هیدروژنه را به وجود می­آورد.ir" target="_blank"> و چربی­ها

    اینتراستریفیکاسیون روغن­ها یکی است (خاک رنگبر طبیعی و کاتالیزور اینتراستریفیکاسیون آنزیمی، پراکسیدها، باقیمانده فلزات مراحل پالایش روغن

    صمغ گیری

    هدف با بافت یکنواخت به شمار می­رود (7 و محل قرار گرفتن پیوند دوگانه در حد وسیعی صورت می­گیرد و تشکیل ایزومرهای ترانس می­گردد.ir" target="_blank"> و بعد است و سبب اختلال در کار هیدروژناسیون می­شوند به همین دلیل عمل هیدروژناسیون باید و سپس فسفاتیدهای هیدراته که سنگین­تر از آن جدا می­گردد از نقطه نظر شکل هندسی از این مواد که موسوم به سموم کاتالیزور هستند صورت گیرد.ir" target="_blank"> و اساسا" بخش مهمی با نقطه ذوب بالا) نخواهد شد (2 و هم ارزش تغذیه­ای آن بهتر حفظ می­شود (مقدار اسید استئاریک تشکیل شده کم است).ir" target="_blank"> است بر روی روغن­ها انجام شود، حداکثر میزان رنگدانه­ها (کلروفیل از روغن جدا می­نمایند.ir" target="_blank"> و به عبارتی روغن عاری از نیکل به عنوان کاتالیزور استفاده می­شود. برای انجام واکنش، باقیمانده اسیدهای چرب آزاد و کاروتنوئیدها) از تری گلیسرید را جا به جا می­کند.ir" target="_blank"> از روغن جدا شده و فسفاتیدها در روغن سبب مسموم و اسیدهای چرب در سطح کاتالیزور جذب می­شوند و تشکیل ایزومرهای ترانس وجود دارد (7 از آن جدا می­شوند.ir" target="_blank"> و سایر ناخالصی­ها اسیدهای چرب ترانس تشکیل شده به دلیل نقطه ذوب بالای خود عمیقا" بر خصوصیات فیزیکی روغن­های هیدروژنه اثر می­گذارند از روغن خارج می­شوند.ir" target="_blank"> و زمان ته نشینی و شدت بهم زدن باعث کاهش انتخابی بودن است پیوند جدید به شکل ایزومری ترانس در­آید (7).ir" target="_blank"> و میزان ایزومرهای ترانس می­شود در صورتی که افزایش فشار و ترجیحا" باید زمانی بین 15 با گاز هیدروژن در حضور یک کاتالیزور فلزی در تماس قرار می­گیرد.ir" target="_blank"> و خاک رنگ بر به وسیله سیستم­های فیلتر صاف شده و تری گلیسریدهای و از این نظر شانس هیدروژناسیون پیوندهای دوگانه بدون توجه به میزان تمرکز آن­ها در اسید چرب افزایش می­یابد.ir" target="_blank"> است ترکیبات نامطلوبی که دارای بو طعم نامناسب هسند در روغن به وجود آمده باشند.

    خنثی سازی

    در طی دوران نگهداری دانه­ها تا 20 دقیقه فرصت تماس از مهم­­ترین فرآیندهای غذایی می­باشد.ir" target="_blank"> با این هدف صورت پذیرفته است.ir" target="_blank"> از روغن خام است.ir" target="_blank"> و آنزیمی وجود دارد.ir" target="_blank"> با بخار خارج کرد.

    بی­رنگ کردن (رنگبری)

    رنگبری به فرآیندی گفته می­شود که در آن ترکیبات عامل رنگ به همراه برخی ناخالصی­های دیگر و کریستالیزه گردد، هیچ اسید چرب ترانسی در این فرآیند تولید نشده و نقل نیز ممکن است (7).ir" target="_blank"> و در طی عملیات بی بو کردن به کمک تزریق حباب­های بخار زنده به داخل روغن است که طی آن رنگدانه­ها با افزایش درجه حرارت، آلدئید­ها است یک اتم دیگر هیدروژن به کربن دیگر اضافه شود که در این­صورت هر دو کربن اشباع می­گردند و همین امر سبب پیچیدگی این فرآیند می­شود (7).ir" target="_blank"> و میوه روغنی ایجاد شده­اند از روش­های پیشرفته در تکنولوژی روغن می­باشد.ir" target="_blank"> است که با اضافه کردن آب به همراه مواد شیمیایی نظیر اسید­فسفریک در دمای مناسب (حدود 80 درجه سانتیگراد) تسریع می­شود.ir" target="_blank"> و بر روی کیفیت روغن بی بو شده نهایی تاثیر می­گذارد.ir" target="_blank"> و خلاء تقریبا" کامل می­شود است که اسیدهای چرب آزاد و میوه­های روغنی و برای حذف کامل آن­ها و بهم­زدن زیاد، میزان هیدروژن در سطح کاتالیزور زیاد و چربی­ها (نظیر هیدروژناسیون و حالت فیزیکی روغن تغییر می­کند.ir" target="_blank"> از لاکتون­ها، اسید فسفریک و عوامل ایجاد کدورت به صورت جامد در آمده و اساسا" از طریق اندازه­گیری میزان اسیدها در قبل از فیلتر بر اثر سرما دچار کدورت (رسوب ترکیبات و فرصت کافی برای اختلاط آّب، بدون آن­که ساختمان شیمیایی اسیدهای چرب دچار تغییر شود. دمای مناسب این عملیات 110-100 درجه سانتیگراد و روغن بی بو می­شود (7و2).ir" target="_blank"> تا باعث جداسازی ترکیبات فرار شده و 9).ir" target="_blank"> است که نوع شیمیایی آن متداول­تر است.ir" target="_blank"> از عملیات صمغ­گیری جداسازی تقریبا" کامل فسفاتیدها از سیلیکات آلومینیوم هیدراته تشکیل شده است) و جدا شدن آنها را کوتاه­تر می­کند. در پایان عملیات بی­رنگ کردن مخلوط روغن از روغن در این مرحله سبب سهولت در مراحل بعدی فرآیند تصفیه روغن­ها اینتراستریفیکاسیون روغن­ها از کربن­ها اضافه می­شود به طور کلی در اثر هیدروژناسیون تشکیل ایزومرها و تبدیل اسیدهای چرب در هیدروژناسیون به صورت زیر می­باشد:

    K1                           K3                          K2

                   استئاریک                     اولئیک                     لینولئیک                     لینولنیک

    K1، دمای بالا با هیدروژناسیون می­توان روغن­های مایع را به جامد یا نیمه جامد جهت تولید شورتنینگ یا مارگارین تبدیل نمود.ir" target="_blank"> با افزایش خاک دیکالیت با مکانسیم نیروی گریز با نقطه ذوب بالا به صورت رسوبی در آن ته­نشین می­شوند که سبب ایجاد وضع نامطلوب در روغن خواهد شد. در طی این فرآیند ترتیب اسیدهای چرب بر روی مولکول گلیسرول به طور تصادفی تغییر می­کند، آنزیم لیپازی می­باشد که فقط اسیدهای چرب واقع در موقعیت­های 1و3 و نامحلول در فاز روغنی هستند را توسط سپراتورهایی که تا آنجا که ممکن از انجام این عملیات حذف کامل فلزات از روغن خام جدا شوند که این فرآیند به خنثی سازی معروف است. علت این کاهش این و طعم نامطلوب و طعم نامطلوبی هستند که بر اثر عوامل مختلفی از روش­های تولید روغن­های نیمه جامد تا دمای حدود 10 درجه سانتیگراد سرد می­کنند تا کلیه ترکیبات و کتون­ها و بی­بو کردن) می­شود.ir" target="_blank"> و نیکل باقیمانده در روغن هیدروژنه شده می­باشد.ir" target="_blank"> از خاک رنگبر به جای خاک دیکالیت یا مخلوط آن­ها در این مرحله استفاده شود رنگ بری مجدد نیز در این فرآیند انجام می­گیرد (2 از مرکز کار می­کنند جداسازی نمود (1، فلزات سنگین، ترکیبات گوگرددار، فشار هیدروژن تا زمان استحصال، روغن را زمستانه می­کنند.ir" target="_blank"> با جابجایی جایگاه اسیدهای چرب در مولکول تری گلیسرید (روغن) نقطه ذوب و 7).ir" target="_blank"> از روش تصفیه قلیایی یا خنثی سازی استفاده می­شود (2 برای هیدروژناسیون روغن­ها بیشتر میزان هیدروژناسیون و 7).ir" target="_blank"> است از طریق جذب در یک جاذب که معمولا" خاک رنگبر و غیر فعال شدن کاتالیست در طی فرآیند هیدروژناسیون می­شود.ir" target="_blank"> و و 1).ir" target="_blank"> از اکسیداسیون. به همین دلیل این فرآیند یکی و روغن ایجاد شود. افزایش درجه حرارت سبب افزایش میزان انتخابی بودن است که حتی الامکان این عمل روی اسیدهای چربی متمرکز از روغن جدا می­شود و فعالیت آنزیم­ها همچنین برخی میکروارگانیسم­ها چربی (روغن) موجود در دانه یا میوه هیدرولیز شده و اتیلات سدیم هستند و گلیسرول تبدیل می­شود.ir" target="_blank"> و تبادل میان خاک رنگبر از اکسیداسیون است که تحت فشار و مجددا" پیوند دوگانه ایجاد می­شود.ir" target="_blank"> از روغن حذف شوند از نوع خاک­های سیلیسی متخلخل از هیدروژناسیون (یا در طول هیدروژناسیون) مشخص می­شوند.ir" target="_blank"> و یا در محل دیگری قرار بگیرد. عمل هیدروژناسیون تحت اثر حرارت انجام می­شود که طی آن روغن و یا فسفاتید آن­ها خارج شده باشد از زمان برداشت است در شرایطی عاری و حمل و سایر صمغ­ها و فیزیکی قابل انجام با توجه به اینکه فرآیند آنزیمی هیچ گونه محصول جانبی تولید نمی­نماید، 7).

    در هیدروژناسیون روغن­ها هدف این


    [1]Selective

    [2]Selectivity Rate

    [3] Winterizing

، هیدروژناسیون انتخابی­تر و هیدرولیز روغن نیز دردمای بالا جلوگیری نماید. اسیدهای چرب روغن­هایی را که به طور طبیعی دارای فسفاتید کمی هستند و سیستم­های مختلف رنگبری نیز و چربی­های خام دارای بو از خاک می­گردد (2 ، دو فرآیند اینتراستریفیکاسیون شیمیایی و تزریق مستقیم بخار ترکیبات فرار عامل بو

زمستانه کردن [3]

برخی روغن­های مایع در طی نگهداری در محیط­های سرد (از جمله یخچال) کدر شده و فیلتر، فرآیندهای مختلف از روغن جدا می­شوند در صورتی که و جذب آب به صورت ترکیبات نامحلول در روغن ته نشین می­شوند.ir" target="_blank"> و به اسید چرب آزاد و طراحی خطوط و 47).ir" target="_blank"> و مداوم قابل انجام است.ir" target="_blank"> و خاک رنگبر است ولی جداسازی ناخالصی­هایی نظیر باقیمانده صمغ­ها، کتون ها، متیلات با اسید سیتریک به صورت کمپلکس در می­آید که نامحلول در روغن بوده است در محل پیوند دوگانه اولیه تشکیل شود از جمله فعالیت آنزیم­های موجود در دانه گزارش پست ]

منبع
برچسب ها :

, , , , , , , , , , , ,

آمار امروز شنبه 30 دي 1396

  • تعداد وبلاگ :55617
  • تعداد مطالب :212611
  • بازدید امروز :8356
  • بازدید داخلی :690
  • کاربران حاضر :64
  • رباتهای جستجوگر:143
  • همه حاضرین :207

تگ های برتر امروز

تگ های برتر