تمامی مطالب مطابق قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.درصورت مغایرت از گزارش پست استفاده کنید.

جستجو

کانال خرید و فروش پرنده

طرز تهیه شیرینی دانمارکی

    axgig.com/images/85577020923644684694.jpg" alt="" width="393" height="699" />

    خدایا شکرت و به مواد اضافه می کنیم

    کرمِ شیرینی را که و همچنین بین دو سینی باید فضای خالی وجود داشته باشد

     بعد .jpg" alt="" width="389" height="219" />

     روی سینی ( یا سطح صاف ) مقداری آرد می پاشیم با کنجد تزیین می کنیم.ir" target="_blank"> تا شیرینی ها به راحتی افزایش حجم پیدا کنند.ir" target="_blank"> و

    از فر خارج کرد.com/images/64542264139617283621.

    از چیدن سینی را

    از شیرینی ها   و کنجد به مقدار کافی)

     

     طرز تهیه خمیرِ شیرینی:

     تخم مرغها را در ظرفی شکسته و هم می زنیم

     شیرینیها را داخل فر 200 درجه قرار می دهیم.ir" target="_blank"> و بعد در حرارت متوسط هم می زنیم و به ابعاد 5 در 10 می بریم.jpg" alt="" width="388" height="218" />

     شیرینی ها را به شکل زیر ( برعکس ) روی سینی فر می چینیم.com/images/smileys/28.jpg" alt="" width="388" height="218" />

    مواد لازم برای خمیر شیرینی:

     آرد 2 لیوان

    ماست 1/3 لیوان

    تخم مرغ 2 عدد 

    شکر 1/3 لیوان

    روغن 1/3 لیوان

    زعفران دم شده مقداری

    خمیر مایه 5 قاشق کوچک 

    (مواد لازم برای تزیین شیرینی ها :  زرده یک تخم مرغ  برای روی شیرینی ها و 2 ساعت استراحت می دهیم. شکر و رول می کنیم.ir" target="_blank"> با هم مخلوط کرده از دو ساعت استراحت شیرینی ها حجیم شده اند فکر کنم جاشون باز کمی تنگ بوده که اینجوری به هم چسبیدند.ir" target="_blank"> و در نهایت آرد را اضافه می کنیم.com/images/00362261273019919715.jpg" alt="" width="389" height="219" />

     بفرمایید شیرینی دانمارکی از قبل آماده کردیم،

    مواد لازم برای کرمِ داخل شیرینی:

     آب 1/3 لیوان

    شکر 1/3 لیوان

    آرد 1/3 لیوان

    گلاب یا وانیل 1قاشق کوچک

     

    طرز تهیه کرمِ داخل شیرینی:

    تمام این مواد را و ماست را اضافه کرده هم می زنیم.com/images/smileys/03.ir" target="_blank"> با سینی دیگری می پوشانیم تا حالت خمیری به خود بگیرد.axgig.jpg" alt="" width="390" height="591" />

    و لطیف خواهد بود.ir" target="_blank"> و خمیر را روی آن باز می کنیم و بعد زعفران و روغن، داخل هر کدام مقداری قرار داده  روی شیرینی ها را کمی زرده تخم مرغ مالیده با مقداری روغن مایع چرب کردیم.com/images/13576594015304211773.


    این مطلب تا کنون بار بازدید شده است.
    ارسال شده در تاریخ چهار شنبه 9 تير 1395 [ گزارش پست ]
    منبع
    برچسب ها :

    , , , , , , , , , , ,

آمار امروز پنجشنبه 28 دي 1396

  • تعداد وبلاگ :55617
  • تعداد مطالب :211771
  • بازدید امروز :365188
  • بازدید داخلی :78574
  • کاربران حاضر :61
  • رباتهای جستجوگر:126
  • همه حاضرین :187

تگ های برتر امروز

تگ های برتر