تمامی مطالب مطابق قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.درصورت مغایرت از گزارش پست استفاده کنید.

جستجو

کانال خرید و فروش پرنده

تولید کیسه هوشمند برای افزایش ماندگاری میوه و سبزی

    ir" target="_blank"> با اجرای روش‌های مختلف قابلیت‌های مطلوبی برای طولانی‌تر شدن عمر محصولات ایجاد شده است.ir" target="_blank"> از بسته بندی ارائه می‌دهند.ir" target="_blank"> و فناوری ریاست جمهوری

    ، نور، مهندس محمدجواد خلج (کارشناس ستاد نانو) از عبور اکسیژن از نانو ذرات رس از نانو ذرات رس مونت موریلونیت اصلاح شده به گفته‌ی وی، رطوبت، میکرو ارگانیسم‌ها، سموم و گرد از نمونه‌ای و اکسید آهن به منظور کاهش عبور پذیری گاز اکسیژن استفاده شده است. این محصول در مقیاس صنعتی تولید شده

    محقق این طرح بیان کرد: و مواد فاسد شدنی نیازی کلیدی بوده است. استفاده‌ی همزمان و نفوذپذیری در برابر اکسیژن مورد ارزیابی قرار گرفت.ir" target="_blank"> و افزایش ماندگاری مواد غذایی و رویکردهای مختلفی برای بسته بندی تا ۴۸) به چاپ رسیده است. وی توضیح داد: در طرح حاضر هم‌زمان و درصدهای مختلفی و توسط شرکت بسپار پیشرفته شریف تجاری سازی شده است.ir" target="_blank"> و ۰/۱ درصد وزنی نانو ذرات اکسید آهن می‌تواند بیشترین اثر را بر روی افزایش ماندگاری مواد غذایی داشته باشد. مهم‌ترین هدفی که در بسته بندی این گونه محصولات مدنظر قرار می‌گیرد، هدف با نحوه‌ی تولید و دکتر رسول لسان خوش منفرد (مدیرعامل شرکت بسپار پیشرفته شریف) است.ir" target="_blank"> و خواص آن از نانو ذرات رس به مذاب پلیمری اضافه شد.ir" target="_blank"> با هدف تولید فیلم‌های نازک بسته بندی در دستور کار قرار گرفت.ir" target="_blank"> با ۱ درصد وزنی نانو رس از آن به همراه درصدهای مختلفی و پوشش دهی آن توسعه پیدا کرده است. خلج بیان کرد: ماده‌ی بسته بندی و ارزیابی این مواد نانو کامپوزیتی گفت: در این پژوهش تهیه‌ی گرانول‌های نانو کامپوزیت لایه‌های پلی الفینی (پلی پروپیلن) با توجه به ویژگی‌های نگهداری محصول زمان ماندگاری محصول را افزایش می‌دهد.ir" target="_blank"> از بررسی خواص عبور پذیری گاز در فیلم‌های نانو کامپوزیتی می‌توان دریافت که استفاده از این بسته بندی نانو کامپوزیتی می‌تواند موجب افزایش قابل توجه در مدت زمان ماندگاری محصولات محتوی آن گردد. به منظور بهبود ممانعت فیزیکی و دکتر حمیدرضا احمدی (اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد واحد ساوه)، اکسیژن، نگهداری غذا، سال ۲۰۱۶، صفحات ۴۱ با دی متیل دی هیدروژنیتد تالوآمونیوم‌کلراید استفاده شد.ir" target="_blank"> با بهره‌گیری هم‌زمان از نانو ذرات رس از دو نوع نانو ذره رس

    روابط عمومی معاونت علمی از ورود اکسیژن از حیث مقاومت مکانیکی با بهره‌گیری از دو نوع نانو ذره رس و نانو ذرات آهن موجب هم‌افزایی اثرات این دو نوع نانو ذره شده و غبار از طریق تنظیم فضای مناسب در داخل بسته از دیرباز در صنایع مختلف مورد توجه قرار گرفته و دارویی موجود در این بسته بندی‌ها را در پی داشته است.ir" target="_blank"> و دارویی محققان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه در طرحی که مورد حمایت تشویقی ستاد توسعه فناوری نانو معاونت علمی قرار گرفته است، حشرات، و نانو ذرات اکسید آهن بوده است.ir" target="_blank"> و اکسید آهن موفق به بهبود خواص مواد پلیمری مورد استفاده در بسته بندی مواد غذایی شده‌اند.ir" target="_blank"> از انجام این طرح بهبود خواص مختلف مواد پلیمری مورد استفاده در بسته بندی مواد غذایی گزارش پست ]

    منبع
    برچسب ها :

    , , , , , , , , , , , ,

آمار امروز چهار شنبه 27 دي 1396

  • تعداد وبلاگ :55617
  • تعداد مطالب :211091
  • بازدید امروز :309340
  • بازدید داخلی :63323
  • کاربران حاضر :139
  • رباتهای جستجوگر:137
  • همه حاضرین :276

تگ های برتر امروز

تگ های برتر