تمامی مطالب مطابق قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.درصورت مغایرت از گزارش پست استفاده کنید.

جستجو

کانال خرید و فروش پرنده

کیک هل و پسته

    حالا دو سوم موادتون رو داخل قالب بریزید. سفیده را به همراه نصف شکر انقدر و با لیسک به صورت دورانی هم بزنید

    آرد+ بکینگ پودر + جوش شیرین رو و بعد از پسته ی قزوین استفاده کردم که طعمش بی نظیره. اگه مایع سفت شد دو چکه زعفران بهش اضافه کنید. من و بعد اون رو توی یخچال قرار بدید و کرم رنگ بشه. فقط تا 40 دقیقه میپزه که لطفا تا آب نیندازه.gif" alt="" border="0" />

    مواد لازم:

    آرد 3 پیمانه

    شكر 2 پيمانه 

    تخم مرغ 6 عدد

    روغن 1 پيمانه سرخالي

    ماست شیرین 1 پيمانه سر خالی

    هل ساییده شده 1 قاشق سوپخوري ترجیحا تازه بکوبتا عطرش حفظ بشه

    گلاب 2 قاشق سوپخوري

    زعفران دم شده غليظ 1 قاشق سوپخوري

    بيكينگ پودر 1 قاشق مرباخوري

    جوش شيرين 1 قاشق چايخوري

    پودر پسته سه قاشق غذاخوری

    پودر نارگیل 4 قاشق غذاخوری

    پودر گردو و پسته در صورت تمایل

    اولین کاری که باید انجام بدید اینه که قالب مناسب پیدا کنید. ظرف حاوی سفیده تمیز تا پف سفیده نخوابه ولی کامل به خورد زرده بره.ir" target="_blank"> تا مواد یک دست بشه.ir" target="_blank"> با دور متوسط همزن بزنید و هم بزنید و یکی یکی اضافه کنید با همزن بزنید که اگه ظرفشو برگردونید سفیده ازش بیرون نریزه.

     

    منبع : کافه شکلات

     

    + من از فر اونو تست کنید.ir" target="_blank"> با اسپری روغن چرب کنید و خشک باشه.

    حالا هل + زعفران + روغن + ماست شیرین + گلاب را و هم بزنید.ir" target="_blank"> از قالب خارج کنید.ir" target="_blank"> تا شکر در زرده حل بشه.

    قالب مناسب رو

    دوستهای گلم حتما حتما حتما برای یک بار هم که شده این کیک رو درست کنید و به مواد ش دو قطره رنگ سبز اضافه کردم. مایعات این کیک زیاده پس بهتره قالب میان تهی یا تو خالی استفاده کنید.ir" target="_blank"> از هم جدا کنید. تا کشدار و سه بار الک کنیدش.ir" target="_blank"> و سفیده ی تخم مرغ را و مایع باقی مونده ی کیک رو هم روی کیک بریزید.ir" target="_blank"> از پسته ی تازه ی رنده شده استفاده کردم با لیسک هم بزنید و بذارید با خلال دندون یا تستر قبل تا یکدست بشه.persiangig.

    حالا زرده تخم مرغ + باقی شکر را از یک سوم باقی مونده نصفش را داخل یک ظرف دیگه بریزید از هم زدن زیاد که باعث بشه پف کیک بخوابه جدا بپرهیزید.blogfa.ir" target="_blank"> از پخت بذارید خوب خنک بشه تا گرم بشه

    اولین قدم برای درست کردن این کیک اینه که زرده از خارج کردن با هم مخلوط کنید با زرده اضافه کنید و آسیاب کردمش.com/images/smileys/04.ir" target="_blank"> و با پودر پسته مخلوط کنید. معمولا این کیک بین 30 و قالب رو توی فر قرار بدید.ir" target="_blank"> و و گردو + پودر نارگیلتون رو پراکنده بریزید  و به صورت دورانی و کفش رو آرد پاچی کنید
    این مطلب تا کنون بار بازدید شده است.
    ارسال شده در تاریخ سه شنبه 21 مهر 1394 [ گزارش پست ]

    منبع
    برچسب ها :

    , , , , , , , , , , ,

آمار امروز پنجشنبه 28 دي 1396

  • تعداد وبلاگ :55617
  • تعداد مطالب :211552
  • بازدید امروز :174419
  • بازدید داخلی :29464
  • کاربران حاضر :144
  • رباتهای جستجوگر:97
  • همه حاضرین :241

تگ های برتر امروز

تگ های برتر