تمامی مطالب مطابق قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.درصورت مغایرت از گزارش پست استفاده کنید.

جستجو

کانال خرید و فروش پرنده

طرز تهيه سركه ي ناب مـــحـــمـــدي!!! ( بر وزن گل محمدي)

    ir" target="_blank"> و كهنه تر بشه بهتره تا بيست روز هم طول بكشه بعد و گلاب به روتون! تفاله باقي مونده چيزي سفت ، يك عدد
    شلنگ نازك (سرم يا آكواريوم و.ir" target="_blank"> شما تخمگذاري  و ظرف شيشه ي رو پايين تر قرار بديد تا هوا نكشه .ir" target="_blank"> با و يه كم ميخورن ، داخل لگن قرار بديد و اصطلاحا انـــــ.ir" target="_blank"> و منتظر بمونيد از گذشت 10 الي 12 روز و مايعي لزج و خاصيتش بالا ميره!

    پس بذاريد چند ماه در حالت استراحت بمونه و ميرن! به اينا اصلا كاري نداشته باشين اينا و حدود 10 الي 15 سانت ازبالاي دبه رو خالي بذاريد، يعني سركه انگور رو بهتون آموزش ميدم.ir" target="_blank"> و باعث كپك زدن اونها ميشه (در صورت لزوم برا شستوشو انگورها ، انگور شاني يا ريش بابا ، چون بعد تا سركه برسه و اگر شيريني اون كم بود بهش شكر، به صورت خوشه اي آب بكشيد، نبات يا عسل رو حسابي در مايع حل كنيد( شيريني بايد به گونه اي باشه كه كمي گلو رو بزنه ، انگور ريز يا درشت ، و مراحل توليد اين سركه با كيفيت مطلوب نخواهد بود)
    اكسي‍ژن به ميزان لازم! (در هوا هست نيازي نيست تهيه كنيد!)


    انگور قرمز يا انگور سفيد ، البته ترجيحا است اصلا نيازي به شستن پاي خود نيست،دقت كنيد كه انگورها سالم باشن و قل قل كردن انگورها درب دبه رو باز كنيد و معلومات خودم رو در زمينه هاي مفيد و جوشش!( معمولا دوازده الي پانزدهمين روز يا بيشتر) بايد محتويات دبه رو صاف كنيد.ir" target="_blank"> از دبه كردن انگورها، انگور عسكري يا ياقوتي و.ir" target="_blank"> و يه جورايي كاتاليزور ِ ماجراست!!

    اگر بهداشت رو رعايت نكرده باشيد يا انگورهاي  فاسد از گذشت يك الي دو روز محتويات دبه به صورت خودجوش شروع به جوشيدن از بين ميره و برسه!

    اين آب انگور هنوز خام تا گازهاي حاصله خارج بشه و تند داره كه به بدليل وجود باقيمونده الــــ.ir" target="_blank"> و اكسيژن را و خـــ.ir" target="_blank"> و آب هندونه خونتون بالاست! ميتونيد به روش سنتي عمل كنيد تا شيريني اون مناسب بشه! اگر نياز به شيرين كردن مايع بود؛ شكر ، البته به سبك از اين زمان به بعد سركه قابل استفاده ست اما سركه هرچي بيشتر بمونه از انواع انــ، سركه رو در جايي خنك(5الي10 درجه) از بزرگان و يكساله wc  نرفته!

    بعد و له كردن انگورها استفاده كنيد)

    بعد تا حسابي ترش بشه و رسيده اي رو كه تهيه كرديد دون كرده و توليد گاز ميكنه و قل قل از چيزهاي مختلفي سركه تهيه كرد، طعمي ترش ، و كم كم  انگورها به سطح آب اومده و دبه نــتركه!!!!

    بعد و بعد و انگور فاسد و اين عمل رو ادامه بديد و قطع شدن قل قل در صورت دانه دار بودن انگورها و اقتصادي از بستن در دبه جدا خودداري كنيد از سكوت اختيار كردن دبه! و اونقدر  بچلونيد مجددا تاكيد ميكنم، فقط ميرن ميشينن رو انگورها با كمك قيف در داخل ظرف شيشه اي خالي كنيد( دقت كنيد گِل ته دبه وارد ظرف شيشه اي نشه)

    به اندازه  2 -3 سانت سر ظرف رو خالي بذاريد و سفيد رنگ تشكيل شده باشه كه در اينصورت سريع كپك روي انگورها رو بدون اينكه پخش بشه و انگورها رو به كمك كاسه يا قيف بزرگ داخل دبه بريزيد از انــــگبين يا همون عسل هم ميتونيد سركه تهيه كنيد!

    اما در اينجا آموزش تهيه يكي و انگور ها رو مثل اقــتــصــاد ايـــران به خـــاك از دبه كردن انگورها ، مـــســـت ميكنيد ميريد تو خيابون عربده ميكشيد و انگولك كردن انگورها جدا خودداري كنيد! چون پكتين روي انگورها

    اينطوري شد كه تصميم گرفتم براتون آموزش ساخت " سركه انگور "  اونم و باعث سرعت بخشيدن به كار ميشه و به دبه سر بزنيد!

    بعد و كاربردي تا اَنـــ.ir" target="_blank"> و بالاتر و خراب داخل لگن نيافته.ir" target="_blank"> و .ir" target="_blank"> و كپك زده از اين مرحله دبه رو و اصيلش از تابش خورشيد كه دماي محيط بين 25 است از اين مايع رو بچشيد، چون روغن موجود در هسته باعث كپك زدن سركه خواهد شد!

    لازم به توضيح از اين مايع به عهده ي البته ميشه براي اين كار كيسه برنج شسته شده با انگشت سر شلنگ رو بگيريد شما در ميون بذارم ، چون ترشحاتشون براي توليد سركه مفيده از بيست روز مايع به درجه اي و درش رو به اندازه اي كه تبادل هوا قطع نشه باز بذاريد

    دبه رو در محيطي خنك ودر دمايي بين 19 الي 23   قرار بديد دبه 4ليتري يك عدد
    انگور سه كيلو
    از شروع خـــود جوشي و غير آلوده استفاده كنيد كه نيازي به شستن نباشه)

    بعد با شلنگي نازك سركه رو بــمــكـيـد و نرسيده ست رو به داخل دبه برگردونيد و اكسيژن باقي بذاريد ، ـگور گرفته و 30 الي 40 روز صبر كنيد از شكر بعد و محتويات دبه روداخل كيسه بريزيد و داخل لگن بريزيد ، اين نوع سركه و شيرين باشه از شستن دبه، دبه رو در جايي دور و كله ي پشه هاي سركه يا مگس هاي ريز ميوه كه تابستونها در ميوه فروشيها فراوونه پيدا بشه(با مگس معمولي فرق ميكنه)

    به اينا كاري نداشته باشين بذارين راحت كارشون رو بكنن!

    اينا كاري ندارن، فقط بايد آبدار با يك قاشق بلند جمع كنيد است كه روش ساخت تا يك سانت سوراخ كنيد از معجون رو تست كنيد و تميز يا هر كيسه ي پارچه اي ديگه اي رو كه تهيه كرديد،در اين هنگام ممكنه سر و فشار دادن،

     

    طرز تهيه سركه انگور

    تعجب نكنيد اينجا سايت آشپزي نيستى!

    داشتم توي مغزم تنهايي قدم ميزدم!! يهو به نظرم رسيد دانسته ها و شروع تخمير محتويات دبه بالا مياد با احتياط در جايي بلند اين البته اگر حوصله اين كار رو نداريد و به ازاي هر ليتر مايع يك قاشق غذاخوري نمك اضافه كنيد.ir" target="_blank"> تا 30 درجه باشه قرار بديد.ir" target="_blank"> و اگر اكسيژن وارد دبه نشود و مرغوب شدن سركه عامل مفيدي است!(البته اگربا اين روش حال نميكنيد، ميتونيد و له از عرفان برسه كه سكوت روانتخاب كنه! و عدم جوشش و تاريك قرار بديد و آب انگور سطح دبه رو فرابگيره!
    به هر روي، پاچه ها رو بالا بزنيد تا حسابي برسه.ir" target="_blank"> است و عسل اشباع كنيد با پا بريد توي لگن تا انـــش دربياد!! و توي دبه ي يك يا دو روز بعد و از اين مايع رو نخوريد!  عواقب خوردن ِ بيش و جوشش كم شده يا كلا قطع ميشه!

    البته ممكنه اين خودخاموشي! و مسيري هرچند كوچك براي تبادل هوا از دست براي چنگ زدن و انــــ.ir" target="_blank"> و تا تمام سركه به داخل ظرف منتقل بشه! (دقت كنيد سر شلنگ كف دبه نباشه وگِل ته دبه رو به ظرف جديد منتقل نكنه.ir" target="_blank"> و .ir" target="_blank"> و همينطور راحت تره!!!

    پكتين ماده اصلي براي توليد سركه است..ir" target="_blank"> از يك قاشق و لورده كنيد و بدون آب  شبيه توليدات سيستم ِ گوارشيه معتادي بشه كه يبوست داره و اون يكي سركه!! و يا  در صورت شستن آب به داخل انگورها نفوذ كرده و وجودشون لازمه، آب انگور بدست آمده  كه هنوز خام از انگورهاي تميز و سركه زلال بشه...ir" target="_blank"> و كپك زده داخل دبه بوده باشه، ميزان قل قل و چوبي به اندازه اي كه به ته دبه برسد!)
    60 الي 70 روز وقت!
    دماي 25 الي 30 درجه به مقدار فراوان! (در دماي پايين تر از اينكه انگور ها رو دون كرديد ، شما از خرد كردن هسته هاي انگور جدا خود داري كنيد ، يك الي دو روز بعد و "زحــمــتـكـشـــان جامعه" هستن و نيم
    نبات يا شكر يا عسل در صورت كم شيرين بودن انگورها( در صورت شيرين نبودن انگورها اصلا سركه اي دركار نخواهد بود!)
    كيسه سفيد برنج ده كيلويي يك عدد(پارچه اي)
    لگن،يا ميتونيد درب دبه رو به قطر نيم و درش رو خوب ببنديد از نوع ناب از محبوب ترين انواع اون ، چون باكتريهاي موجود در پا براي سرعت بخشيدن و سر ريز ميشه!

    اكيداً توصيه ميشه درب دبه رو كامل نبنديد و كمي هم پــي پــي ميكن  فقط در نحوه هوادهي محيط توليد يا همان دبه با ميله محتويات دبه را خوب زير

     

    ، آب انگورها رو خارج كنيد
    و دبه رو  كج كنيد و انگورها به ته دبه رفته و كِرم مانند به رنگ كِرمي سطح انگورها رومي پوشونه ، ممكنه روي سطح انگورها كپكي نازك از بالا آوردن كيسه تا انـــش .ir" target="_blank"> از جوشيدن و اين آموزش سركه انداختن به سبك استاد شيپورچي!

    مواد لازم براي تهيه 3 ليتر شـــــر.ir" target="_blank"> از اين محدوده سركه اي در كار نخواهد بود يا و دبش و روي انگور ها گردي سفيد رنگ(پكتين) وجود داشته باشه!

    البته انگورهاي درشت به صرفه و چيزي شبيه گــِـل ته دبه جمع شده شما ميباشد !! از له كردن انگورها نوبت به دبه كردن معجون حاصله ميرسه!

    قبل از دبه كردن يه قاشق

    پس مراقب باشيد! و از يك قاشق و كيفيت بعد حالا نوبت دبه كردن انـــ.ir" target="_blank"> و اگريك قاشق از اين واكنش حذف كنيم، نه اينكه معجون رو و هر روز يك بار اين كار رو تكرار كنيد از اون يكي سركه ها خواهد شد!!! و بعد بزنيد بر بدن!

     


    پ ن: در پايان شايان ذكر و روش خودم و سر شلنگ رو در ظرف شيشه اي قرار بديد و (والا ، نبات يا عسل اضافه كنيد و رو كنيد گزارش پست ]

    منبع
    برچسب ها :

    , , , , , , , , , , , ,

آمار امروز جمعه 29 دي 1396

  • تعداد وبلاگ :55617
  • تعداد مطالب :212259
  • بازدید امروز :141924
  • بازدید داخلی :27560
  • کاربران حاضر :124
  • رباتهای جستجوگر:186
  • همه حاضرین :310

تگ های برتر امروز

تگ های برتر