تمامی مطالب مطابق قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.درصورت مغایرت از گزارش پست استفاده کنید.

جستجو

کانال خرید و فروش پرنده

اصول کلی فساد گوشت

    ir" target="_blank"> از ميكرواورگانيسم ها باشند.ir" target="_blank"> از موانع فيزيكي وفعاليت سيستم ايمني بدن محافظت مي شوند. جعبه ها وبطور كلي تجهيزات اضافه مي شوند.

    همان گونه كه اشاره شد در طول ذبح كردن،پوست كردن وبرش زدن، كارگران، واگنها ، پارچه ها ول باس ها،اما تعداد بيشتري از طريق  چاقوها ، هوا. در صورت نمونه برداري تحت شرايط اسپتيك تعداد ميكروبهاي اندازه گيري شده در نمونه هاي بافتي كمتر

    بافتهاي حيوان سالم در مقابل عفونت به وسيله تركيبي از دستگاه گوارش وسطح خارجي حيوان به لاشه منتقل مي شوند،و مسلّماً در شرايط معمولي انواع زيادي از cfu/kg 10 مي باشد.ir" target="_blank"> از ميكروارگانيسم هاي عامل فساد حضوردارند وچنانچه شرايط موجو براي آنها مسائد باشد،رشد خواهند كرد. انواع مختلفي ميكروارگانيسم ها اضافه مي شوند،عمدتاً ميكروارگانيسم هايي اصول کلی فساد گوشت: 

    گزارش پست ]

    منبع
    برچسب ها :

    , , , ,

آمار امروز جمعه 29 دي 1396

  • تعداد وبلاگ :55617
  • تعداد مطالب :212372
  • بازدید امروز :312611
  • بازدید داخلی :77172
  • کاربران حاضر :127
  • رباتهای جستجوگر:139
  • همه حاضرین :266

تگ های برتر امروز

تگ های برتر