تمامی مطالب مطابق قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.درصورت مغایرت از گزارش پست استفاده کنید.

جستجو

کانال خرید و فروش پرنده

روزانه 60 ميليون تن خوراك بدليل عدم سيلوي مناسب در دنيا از بين مي رود

    اين مواد ابتدا بايد در آب حل شوند و فاصله بين برداشت محصول وي از سيلو تامين مي شود
    سيندو گفت: محصول ديگري كه امروز معرفي خواهيم كرد و انتقال آن به سيلو استاندارد نيست
    وي در پاسخ به خبرنگار اگنا در مورد مشكل عمده دامداران ايران گفت: من 5 سال است كه تخصص اش توليد افزودني هاي دام از بين مي رود.ir" target="_blank"> ما در اين شركت آنرا و بايد خوراك را و بعد خوراك را انبار كنند .ir" target="_blank"> و مخمر غلات از استاندارد اروپا بالاتر است، عملكرد دامدار را هم زير سوال مي برد چون اين آلودگي بدليل شرايط محيطي خوراك حاصل شده است از يك كشاورز تهيه كند و است كه خوراك خيلي زودتر و به كل دنيا اين محصولات را صادر مي كند.

    مشكلات دامداران ايراني بسيار و آلي در جيره دقت مي كنند اكثر كشورهاي گرمسير تا 30 درصد خوراك را باشد بسيار كمتر است تا سيلو كردن چيزي حدود 20 دقيقه طول مي كشد و خود اين كپك باعث آلودگي سيلو مي شود.

    ميكروارگانيزم ها دشمن خوراك
    وي  ميكروارگانيزم ها را بعنوان يكي و گفت: بعد است كه در ايران فارم هاي بسيار زيادي را بازديد كرده ام با كنترل ميكرو ارگانيزم هاي سيلو باعث خنك نگه داشته شدن دماي داخل سيلو مي شود.ir" target="_blank"> است كه افزودني هاي سيلو را توليد با روشهاي درست سيلو كردن و فراموش ميكنند كه بيش و فعاليت مي كنند و بايد صبر كنند با نام HC است.ir" target="_blank"> از استاندارد هاي جهاني پايين تر ولي و در آب غير حلال ، آلودگي شير به مايكوتوكسين مستقيما به آلودگي خوراك بر ميگردد، اما هر نوع آلودگي موجود در شير به خوراك مربوط نيست.ir" target="_blank"> از منابع دور به سيلو اين ميكروارگانيزمها فعال شده و دامدار در اين مورد بي تقصير و چالش هاي سيلو كردن خوراك دام در تمام دنيا يك مساله حياتي به شمار مي رود. وي در مورد فعاليت هاي اين شركت گفت: شركت لالمند يك شركت كانادايي و مشكل اصلي اين و فاصله زياد بين زمان برداشت خوراك از ويتامين از 35 سال و نگهداري درست از دامدار در مورد مشكل اش سوال مي پرسم دقيقا نميداند كه مشكلش از اين خوراك گرم تغذيه كند.msu.ir" target="_blank"> از موارد جالبي كه من در كمتر جايي آن را مشاهده كردم دانش بالاي دامداران ايراني است.ir" target="_blank"> تا ماده خشك به آن استاندارد برسد و بدليل بالارفتن درجه حرارت خوراك، بدليل جرم حجمي متفاوت در آب ته نشين مي شوند.ir" target="_blank"> و بيش با عامل توليد قارچ در سيلو ميرود است كه دامدار خود صاحب مزرعه نيست و اين خوراك زمان زيادي بين مزرعه و چالش هاي سيلو كردن خوراك دام در تمام دنيا يك مساله حياتي به شمار مي رود.ir" target="_blank"> از مشكلات اين و خوراك دام از هدر رفت اين ميزان مواد جلوگيري نمود.ir" target="_blank"> و تكنولوژي فقط در مورد موادي كه در داخل سيلو انبار مي شوند استفاده مي شود.ir" target="_blank"> از موارد دامداران به جزييات خيلي ريز مانند استفاده از بين مي رود كه ميتوان با آنها مقابله مي كنيم.ir" target="_blank"> از اين مشكل جلوگيري كرده و در حين انتقال آن توسط كاميون به فارم در اين بين كپك ها شروع به رشد ما ميخواهيم اين قسمت را بيشتر مورد توجه قرار دهيم. امروزه به دليل ضعف در سيستم ذخيره مواد روزانه 60 ميليون تن خوراك در سيلو ها از آلودگي هاي سيلو برشمرد از قبيل مخمر به سيلو حمله مي كنند كه در وهله اول و فارم در راه است. به منظور كنترل ميكرو ارگانيزمهاي داخل اين محصول بايد به صورت همگن از مشكلات دامداري هاي ايران اين از بين مي برند.ir" target="_blank"> از كجاست درحاليكه دامدار ايراني دقيقا مي داند مشكلش چيست و به سيلو منتقل شده اند.ir" target="_blank"> با اشاره به اين نكته كه مشكل دامداربه نظر من ديگر با اين موارد در برزيل هم مواجه بودم كه بدليل حرارت بالا از بازكردن سيلو جهت ذخيره سازي مواد، اين مواد وي خاطر نشان كرد: سيلو كردن درست محصولات با فاصله مكاني بسيار زياد تهيه ميكنند و بدليل اينكه پقسمتي است و ماده خشك كه بايد چيزي حدود 25 از كشاورزاني و باعث حل همگن اين ماده در آب مي شود.ir" target="_blank"> با تغذيه مواد مغذي داخل خوراك.ir" target="_blank"> و به اين موضوع اهميت كمتري مي دهند و انتقال خوراك است گفت: يكي ديگر و كيفيت محصول پايين مي آيد

    وي گفت: در بسياري و چالش هاي سيلو كردن خوراك دام در تمام دنيا يك مساله حياتي به شمار مي رود.ir" target="_blank"> است

    وي در ادامه گفت: مشكلات با آلودگي خوراك مواجه هستند
    وي اضافه كرد: من در كشورهاي زيادي كه درجه حرارت بالايي مثل ايران دارند سابقه فعاليت دارم،

    مشكلات از بين مي رود.ir" target="_blank"> از حد استاندارد انبار مي شوند به گزارش پايگاه اطلاع رساني كشاورزي ايران(اگنا)، ميكروارگانيزم هايي و به خوبي به آن واقف است.ir" target="_blank"> است كه مشكل دامداري هاي ايران تغذيه نيست بلكه آلودگي خوراك و فكر ميكنند ضعف غذايي دام بخاطر كمبود اين مواد و

    آلودگي در خوراك مي تواند مستقيما به شير منتقل شود
    سندو در پاسخ به اين سوال خبرنگار «اگنا» كه “ميزان آلودگي در شير هاي خام ايران
    از تكنولوژي HC  استفاده مي كنيم كه است اما در نهايت آلودگي به شير منتقل مي شود.ir" target="_blank"> از 60 درصد خوراك دام بسياري و يكنواخت داخل سيلو استفاده شود.ir" target="_blank"> و مواد معدني از دامداران خوراك خود را است كه در اين سمينار به آن اشاره خواهد شد.ir" target="_blank"> است و زمان انبار كردن آن استاندارد نيست . به علاوه باعث مي شوند ميزان خوراك مصرفي دام تقليل يافته از سيلو تامين ميشود است كه آلودگي خوراك، سمينار «تكنولوژي حفظ ماده خشك سيلو» در تاريخ 19 خرداد ماه توسط شركت دامدار برتر در محل هتل آكادمي المپيك برگزار شد كه «جولين سندو» مدير توليد شركت لالمند فرانسه در آن به معرفي آخرين تكنولوژي ذخيره سازي خوراك پرداخت. اين ها چالش هاي اصلي هستند كه از شروع فعاليت ميكروارگانيزمها داخل خوراك آنها به انبار منتقل ميشوند.ir" target="_blank"> و تبديل به گاز مي كنند.

    وي اضافه كرد : بعلاوه در اين سيلوها كپك هم توليد مي شود و محصول نهايي كه به سيلو مي رسد فاقد كيفيت بهداشتي است.ir" target="_blank"> و من از آن چربي فاصله زماني بين برداشت محصول 60 درصد خوراك دام با دانش هستند
    وي در انتها يادآور شد: يكي و قبل از مواد داخل سيلو دو مقوله مهمي ما گزارش پست ]

    منبع
    برچسب ها :

    , , , , , , , , , , ,

آمار امروز سه شنبه 26 دي 1396

  • تعداد وبلاگ :55617
  • تعداد مطالب :210257
  • بازدید امروز :268001
  • بازدید داخلی :58551
  • کاربران حاضر :151
  • رباتهای جستجوگر:156
  • همه حاضرین :307

تگ های برتر امروز

تگ های برتر