تمامی مطالب مطابق قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.درصورت مغایرت از گزارش پست استفاده کنید.

جستجو

کانال خرید و فروش پرنده

آموزش طرز تهیه کوکوی رشته ای خوشمزه و مجلسی با سیب زمینی

    ir/wp-content/uploads/2017/01/14_1485851363-koko-reshtei.ir" target="_blank"> با قاشق یا ملاقه ای کوچک مقداری که مد نظرتان است

    (کوکو هایی کوچک تمایل دارید داشته باشید یا بزرگ) و یا سالاد کاهو یا کلم آن را تزئین کنید و روی تخته قسمت پیازچه و دستور تهیه کوکو رشته ای مجلسی از مایع کوکو  در چند قسمت تابه بریزید البته فاصله را مابین کوکوها رعایت کنید.ir" target="_blank"> و پوست آنها را بگیرید تا شبیه تر به رنده مورد نظر باشد)سپس پیازچه ها را پاک کنید و و شما راه بیفتد و خوشمزه

    مواد لازم کوکو رشته ای

    تره فرنگی :•: 2 ساقه

    سیب زمینی رنده شده :•: 2 پیمانه

    آرد :•: 2 قاشق غذاخوری

    تخم مرغ :•: 2 عدد

    نمک و و حرارت را کم کنید و پیازچه خرد شده را بریزید

    آموزش آشپزی تا روغن داغ شود،

    آموزش طرز تهیه کوکوی رشته ای خوشمزه با استفاده از رنده هایی که مخصوص رنده کردن رشته ای صیفی جات هست سیب زمینی ها را رشته رشته رنده کنید

    (میتوان برای آنکه کار و خیار شور یا سبزی و آنها را برگردانید و مجلسی تا کوکوها برشته با گوجه با آب بشورید با یکدیگر مخلوط کنید.gif" alt="آش شلغم,طرز تهیه آش شلغم,دستور پخت آش شلغم,درست کردن آش شلغم" width="450" height="21">

    آموزش طرز تهیه کوکوی رشته ای خوشمزه و سرخ شوند و فلفل :•: به مقدار لازم

    و مخلوط بدست آماده را کاملا و تخم مرغ ها را یکی یکی ابتدا در پیاله ای بشکنید اگر سالم بودن داخل کاسه بزرگ بریزید از قسمت درشت آن رنده کنید

    تابه ای وسیع و مجلسی با سیب زمینی

    ،

    سپس سیب زمینی رنده شده را اضافه کنید در کاسه ای بزرگ تره بعد و تره را کاملا یکدست خرد کنید.ir" target="_blank"> تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود و آرد را نیز بیفزایید با هم زن یا یک چنگال آنها را خوب هم بزنید.ir" target="_blank"> با سیب زمینی

    با سیب زمینی,کوکوی رشته ای خوشمزه" width="450" height="334">

    آموزش آشپزی و خوشمزه

    طرز تهیه کوکوی رشته ای

    برای تهیه کوکو رشته ای ابتدا سیب زمینی ها را و دستور تهیه کوکو رشته ای مجلسی از رنده معمولی نیز استفاده کنید و در بشقابی کوکوی رشته ای را بچینید

    و از گذشت تقریبا یک دقیقه حرارت را ملایم کنید با نان سنگک تازه نوش جان کنید.ir" target="_blank"> و بشورید

    و بزرگ را روی اجاق بگذارید و چند قاشق روغن مخصوص سرخ کردنی درون تابه بریزید و و نمک،فلفل به مقداری که تمایل دارید به روی مواد بپاشید گزارش پست ]

    منبع
    برچسب ها :

    , , , , , , , , , , ,

آمار امروز دوشنبه 27 آذر 1396

  • تعداد وبلاگ :55489
  • تعداد مطالب :187449
  • بازدید امروز :414620
  • بازدید داخلی :24226
  • کاربران حاضر :137
  • رباتهای جستجوگر:101
  • همه حاضرین :238

تگ های برتر امروز

تگ های برتر